LG Nexus 5X in Romania. Afla cand il vei putea cumpara!

 

LG Nexus 5X in RomaniaAnul acesta Google a decis lansarea a doua smartphone-uri Nexus, in colaborare cu LG si Huawei. Modelul celor de la Huawei poarta denumirea de Nexus 6P, fiind adresat consumatorilor care isi doresc un dispozitiv premium, in timp ce modelul produs de catre LG are un pret mai accesibil. In aceleasi conditii, cu cele din Statele Unite si Vestul Europei, va ajunge LG Nexus 5X in Romania,  cu un pret mai prietenos pentru buzunarele consumatorilor, fata de cel al lui Nexus 6P.

Din punctul de vedere al specificatiilor, LG Nexus 5X prezinta un ecran cu tehnologie IPS LCD de 5.2 inch si o rezolutie de 1.920 x 1.080 de pixeli, rezultand o densitate a pixelilor de 423 ppi, un procesor hexa-core Snapdragon 808, tactat la 1.8 GHz, in timp ce memoria RAM este de 2 GB si cea interna de 16/32 GB. Camera principala a noului model Nexus 5X include blit dual-LED, laser auto-focus si un senzor de 12.3 MP cu deschidere F2.0, in timp ce camera secundara are aceeasi deschidere, insa doar 5 MP. Alte specificatii inclus bateria de 2.700 mAh, portul de incarcare USB Type-C, care permite pana la patru ore de utilizare cu o incarcare de doar 10 minute, sistemul de operare Android 6.0 Marshmallow, conectivitate 4G LTE Cat.6, Wi-Fi pana la clasa ac, NFC, Bluetooth 4.2 si cititor de amprenta Nexus Imprint.

Preturile modelelor Nexus 6P si 5X, destinate vanzarii online pe 29 septembrie

Nexus 5X include cele mai multe functii multimedia, din gama Nexus de pana acum, functii precum difuzorul frontal, filmarea in format 4K sau slow-motion.

LG Nexus 5X va fi disponibil incepand cu data de 9 noiembrie in ofertele operatorilor Orange si Telekom, sau il puteti achizitiona de pe acum din retail prin precomanda.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.