Huawei G7 Plus, lansat oficial. Specificatii si pret

Gadget Talk Youtube

The HUAWEI G7 Plus

Huawei a lansat numeroase terminale in ultima vreme, atat pentru categoria de buget, dar si categoria high-end, compania chineza adaugand in portofoliu si un parteneriat cu Google prin lansarea smartphone-ului Huawei 6P, terminal ce vine la pachet cu noul Android 6.0 Marshmallow. Lansarile nu se opresc aici, deoarece modelul Huawei G7 Plus se lanseaza in China si Thailanda, un rebranding, zicem noi, al modelului G8.

Huawei G7 Plus are acelasi design ca Huawei G8, aceleasi specificatii, dar cu doua mici, mici diferente. G7 Plus are un ecran de 5.5 inch cu rezolutie Full HD (1920x1080p), un procesor octa-core Snapdragon 615 (quad-core 1.5GHz + quad-core 1.2GHz), 3GB memorie RAM, 32GB memorie interna de stocare (slot microSD disponibil), o camera frontala de 5MP alaturi de una pe spate de 13MP cu flash LED dual-tone. Ruleaza Android Lollipop cu interfata EMUI 3.1 si are o baterie de 3000 mAh. Smartphone-ul dispune de conectivitate dual-SIM, un senzor de amprente si constructie din metal in proportie de 90%.

g7plus-huawei

Singura diferenta intre noul G7 Plus si G8 este aceea ca noul model dispune doar de o versiune de stocare interna si memorie RAM, adica 3GB RAM si 32GB ROM, fata de cele doua versiuni de pe Huawei G8, cu 16/32GB ROM si 2/3GB RAM.

Pretul Huawei G7 Plus este de $330, acelasi pret fiind si pentru Huawei G8, dar pentru versiunea de 16GB ROM/2GB RAM. Modelul a fost lansat in China si Thailanda, urmand ca in perioada urmatoare sa-si faca aparitia si in alte tari.

Comenteaza

Your email address will not be published. Required fields are marked *