HTC One X9 cu ecran 2K si procesor de top, confirmat de un afis?

htc one x9

HTC One X9 un nou varf de gama pregatit de producatorul taiwanez, care ar putea debuta pana la jumatatea lunii decembrie, sau chiar la Consumer Electronics Show din luna ianuarie 2016, la Las Vegas.

Un afis care face referire la un nou smartphone HTC, a aparut in presa de specialitate de curand. Telefonul ar purta denumirea HTC One X9 si dupa cum se poate observa din acest poster scurs, pare sa aibe o forma apropiata de One A9 lansat recent.

Desi sursa afisului nu este suficient de credibila, avem informatii, ca acest smartphone exista si ca ar fi echipat cu un ecran de 5 inci in diagonala si al carui rezolutie este QuadHD (2.560 x 1440 px). De asemenea, HTC One X9 ar beneficia de unul din chipset-urile Snapdragon 820 de la Qualcomm sau Helio X20 de la MediaTek, ar avea 4GB memorie RAM si camere foto de 23MP, respectiv frontala UltraPixel.

In plus, acest afis pare sa confirme zvonul care sugera ca HTC One X9 va veni cu difuzoare frontale stereo BoomSound, iar tehnologia este dezvoltata de Dolby Sound. One X9 ar mai fi echipat si cu o baterie a carei capacitate este de 3.500 mAh.

Cam acestea sunt informatiile despre urmatorul smartphone produs de HTC in acest moment. Noua nu ne ramane decat sa asteptam lansarea lui, ce ar putea ave loc pana de Craciun. Cel putin asta sugereaza zvonurile din industria mobila.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.