Camera telefonului Nexus 5X fotografiaza uneori cu susul in jos

camera telefonului Nexus 5x fotografiaza

In toamna acestui an, Google a semnat un parteneriat cu LG si Huawei pentru lansarea a doua noi terminale cu Android, Nexus 5X si Nexus 6P, ambele fiind primele smartphone-uri ce ruleaza Android 6.0 Marshmallow.

Ambele terminale au fost primite cu pareri pro si contra in ziua marelui anunt, insa acum utilizatorii semnaleaza o problema enervanta. Camera telefonului Nexus 5X fotografiaza uneori cu susul in jos. Sesizarea problemei a inceput pe reteaua sociala Reddit, iar un angajat al Google, Eino-Ville Talvala, vine si cu o explicatie.

Astfel, se pare ca senzorul de imagine a fost montat in modul “landscape”, deoarece nu exista o alta modalitate de amplasare, iar compania a trebuit sa modifice partea de software incat pozele capturate sa fie afisate corect. Chiar si asa, numeroase aplicatii terta-parte se confrunta cu aceeasi problema, deoarece acestea functioneaza pe surse API vechi, neactualizate.

Solutia, conform Google, este ca dezvoltatorii sa-si actualizeze API-urile pentru aplicatiile dezvoltate, iar problema legata de modul cum camera telefonului Nexus 5X fotografiaza va fi rezolvata.

 

sursa

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *