LG G4 White Gold editie lansata pentru sarbatorile de iarna

LG G4 White Gold

LG Electronics a anuntat saptamana aceasta o noua varianta a telefonului varf de gama de anul acesta – LG G4. Noul model cu carcasa alba si rama aurie, poarta denumirea LG G4 White Gold Edition, si este comercializat deocamdata numai in Coreea de Sud la un pret de 565 de Euro.

LG G4 White Gold Edition beneficiaza de aceleasi specificatii tehnice ca si modelul original lansat in luna aprilie a acestui an, diferentele fiind doar la capitolul culoarea carcasei. Acest smartphone vine cu procesorul hexa-core Snapdragon 808, cu 3GB memorie RAM, 32GB spatiu intern de stocare, o camera foto principala de 16MP cu OIS si Autofocus LASER, ruleaza Android 5.1 Lollipop si dispune de o baterie de 3.000 mAh.

LG Electronics promoveaza noul LG G4 White Gold Edition ca fiind perfect pentru intampinarea sarbatorilor de iarna si are ca tinta doamnele, domnisoarele si in general clientii mai tineri.

Pentru moment acest model LG G4 White Gold Edition nu este disponibil decat pe piata din Coreea de Sud, insa, cu siguranta ca il vom vedea si pe alte piete, probabil si la noi in urmatoarele luni.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.