Samsung Gear S2 disponibil in Romania. Pretul, alte informatii si galerie foto de la lansare!

Samsung Gear S2 disponibil in Romania

Samsung Gear S2 disponibil in Romania din 12 noiembrie prin magazinele de retail. Detalii si o galerie foto de la lansarea smartwatch-ului pe piata romaneasca.

In cadrul unui eveniment cu presa ce a avut loc astazi in capitala si la care am fost si noi prezenti, a fost lansat oficial pe piata din Romania, Gear S2, primul smartwatch cu ecran rotund al celor de la Samsung Electronics.

Samsung Gear S2 va fi disponibil in magazinele de specialitate partenere producatorului sud coreean incepand cu data de 12 noiembrie, in varianta sport si clasic.

„Samsung a fost un pionier pe segmentul smartwatch-urilor prin lansarea seriei Gear, a continuat cu Gear Fit și Gear S, iar acum ne bucurăm să aducem smartwatchul Samsung Gear S2 mai aproape de utilizatorii români. Suntem convinși că designul circular și cadranul rotativ, precum și compatibilitatea cu o varietate de smartphoneuri cu sistemul de operare Android îi vor asigura succesul pe piață,” a declarat Alexandru Costache, Head of Product Management Telecom, Samsung Electronics România.

Gear S2, desi dispune de un design compact, are o grosime de 11.4mm. Ceasul inteligent vine cu un ecran circular de 1.2 inci cu rezolutie 360 x 360 pixeli si o densitate de 320 ppi. Acest ceas este echipat cu un procesor dual-core de 1GHz, ruleaza sistemul Tizen si vine cu o baterie care ofera pana la 2-3 zile de utilizare, conform producatorului. Gear S2 mai dispune de WiFi, NFC si Bluetooth.

img_20151111_113832

Samsung Gear S2 va fi disponibil in variante cu carcasa si bratara gri sau carcasa argintie si bratara alba, dupa cum se poate observa din galeria foto realizata de colegii mei la fata locului. Samsung Gear S2 clasic va fi disponibil cu o carcasa neagra si bratara de piele. In plus, Samsung a colaborat cu designerul Alessandro Mendini pentru realizarea unei colectii de accesorii care permit personalizarea dispozitivului, pentru diferitele stiluri de viata.

Pretul modelului Gear S2 clasic este de 1.679 lei, modelul sport are un pret afisat de 1.549 lei la eMAG. 

 

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.