Imagine de presa One X9 scursa online care confirma designul telefonului

Imagine de presa One X9

Zilele trecute au aparut informatii contradictorii si un afis, care confirma faptul ca HTC pregateste un nou smartphone sub denumirea One X9 (numar model HTC E56).

Noul HTC One X9 ar avea specificatii de nivel mediu, fiind un terminal orientat catre segmenul de piata al smatphone-urilor mai accesibile ca pret. Ciudat e ca, pe acest segmnet de piata, HTC are o gama intreaga de telefoane – Desire.

O noua imagine de presa scursa online confirma modelul pe care l-am vazut cu totii acum cateva zile in acel poster. Noua imagine ne dezvaluie la o calitate destul de buna spatele telefonului, precum si faptul ca smartphone-ul va fi lansat in variante pe Gri (argintiu) si Dark Grey (negru), carcasa sa, pare a fi in intregime realizata din aluminiu la fel ca cea a lui One A9, model ce a debutat de curand si pe piata din Romania.

One X9 ar beneficia de un ecran Full HD cu diagonala de 5.5″, de un procesor MediaTek, 2GB memorie RAM, 16GB spatiu intern de stocare, camere foto de 13MP si una Ultrapixel frontala si o baterie cu capacitatea de 3.000 mAh, probabil incorporata in telefon.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.