Xperia Z6 cu Snapdragon 820, 4GB RAM, posibil ecran 4K?

Xperia Z6 deja in lucru

Acum doua luni, in cadrul IFA 2015, Sony anunta noua familie Xperia Z, formata din trei modele: Xperia Z5, Z5 Compact si Z5 Premium. Primele doua variante, abia au ajuns pe piata din Romania, iar cea de a treia este la inceputul carierei sale internationale, si cu toate acestea, avand in vedere politica de lansari a companiei, putem lua in considerare urmator zvon, care sugereaza ca Sony lucreaza deja la modelul Xperia Z6.

Aceste zvonuri ne spun ca da, viitorul model al japonezilor se afla deja in primele etape de testare, desi pana acum nu au aparut imagini cu device-ul sau rezultate ale testelor.

Sony a demonstrat deja, prin modelul Xperia Z5 Premium, de ce este capabil in momentul de fata, astfel ca este greu de inteles de ce ar vrea sa faca urmatorul pas atat de repede. Insa, chiar si daca Xperia Z6 ar fi pregatit de catre companie, zvonurile indica cateva specificatii care demonstreaza evolutia fireasca a gamei: ecranul va continua sa aibe 1.920 x 1.080 de pixeli (desi credem ca va face pasul catre o rezolutie mai mare), procesorul care echipeaza urmatoare generatie de Xperia, ar fi modelul Snapdragon 820, in timp ce memoria RAM ar fi de 4 GB.

Partea interesanta a zvonurilor nu este legata totusi de specificatii, ci de felul in care sistemul de operare Android 6.0 si interfata Sony vor rula pe aceste noi componente, avand in vedere discutiile conform carora, compania japoneza isi concentreaza atentia pe cresterea fluiditatii si a performantelor in utilizare.

Compania nu a oferit niciun fel de informatii privind viitorul gamei Xperia Z, insa daca zvonurile se dovedesc a fi corecte, ar trebui sa vedem noul model in prima jumatate a lui 2016.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.