Noile Galaxy A7 si Galaxy A5 surprinse in imagini. Au margini subtiri si sticla curbata pe spate

noile Galaxy A7 si Galaxy A5

Noile Galaxy A7 si Galaxy A5, pe care Samsung Electronics le pregateste pentru perioada urmatoare, si-au facut aparitia in cateva imagini care ne arata doua modele din seria Galaxy A cu margini foarte subtiri si spate realizat din sticla 2.5D (curbata). Proabil si fata este realizata din acelasi tip de sticla.

Dupa ceea ce Samsung a considerat a fi un esec la inceputul lui 2014, cu lansarea lui Galaxy S5, si pe buna dreptate, producatorul sud coreean a decis sa introduca o noua serie de telefoane, a caror constructie sa fie ceva mai premium, datorita numeroaselor critici aduse de proprii clienti, cum ca toate produsele lor, chiar si cele flagship, erau construite in mare parte din plastic ieftin.

Astfel, in tomana lui 2014, aparea Galaxy Alpha, primul smartphone Samsung cu rama metalica din ceea ce avea sa devina seria Galaxy A astazi. Aceasta gama s-a extins cateva luni mai tarziu prin lansarea modelelor Galaxy A3, Galaxy A5 si Galaxy A7, iar mai nou Samsung lucreaza la o serie de noi modele sub aceasta gama: Galaxy A6, Galaxy A8 si Galaxy A9, ale caror denumiri au fost deja inregistrate de catre producator.

Galaxy-A5-SM-A5100

De curand, au iesit la suprafata, o serie de imagini care ne arata noile Galaxy A7 si Galaxy A5, ale caror carcase nu mai sunt din metal asa cum sunt pe modelele anterioare din gama Galaxy A, ci vin cu un design oarecum inspirat de phabletul Galaxy Note 5. Spatele noilor modele este realizat din sticla curbata 2.5D, iar ecranul acopera o proportie mai mare a fetei telefoanelor, astfel ca marginile lor sunt mai subtiri, dupa cum puteti observa pe aceste imagini scurse pe Internet.

Conform sursei acestor imagini, noile Galaxy A7 si Galaxy A5 vor debuta la inceputul anului viitor, probabil la CES in Las Vegas, urmand ca din februarie sau martie sa ajunga si pe piata din Romania.

sursa

Comenteaza

Your email address will not be published. Required fields are marked *