Tabletele iPad Pro se blocheaza in timpul incarcarii

Gadget Talk Youtube

Tabletele iPad Pro se blocheaza in timpul incarcarii

Tabletele iPad Pro se blocheaza in timpul incarcarii, conform unor reclamatii facute de o parte din primii posesori de astfel de modele.

Apple a anuntat modelul iPad Pro odata cu noua generatie iPhone. Insa, de atunci, acest model a avut parte doar de “ghinion”. Pentru inceput a existat problema pozitionarii pe piata, intrucat conducerea companiei a prezentat modelul ca un inlocuitor al PC-ului, ulterior au aparut probleme datorita pretului prea mare, iar in prezent se pare ca ne confruntam cu o noua situatie, valabila doar in cazul unor anumite unitati, mai exact iPad Pro se blocheaza in timpul incarcarii.

Solutia pare a fi resetarea tabletei, insa divizia de relatii cu clientii Apple a mai lansat cateva sfaturi in cazul confruntarii cu o astfel de problema: efectuarea unei resetari generale prin intermediul iTunes sau apasarea butoanelor Acasa si Pornire/Stand-By in acelasi timp, pentru cel putin zece secunde, in vederea fortarii repornirii dispozitivului.

Aceasta problema pare a fi intalnita si de catre cativa utilizatori de iPhone 6, 6s si 6s Plus, ceea ce ar putea insemna ca este o problema a sistemului de operare iOS 9. Daca se dovedeste a fi un astfel de bug, acesta va fi remediat in curand printr-o actualizare de sistem.

Comenteaza

Your email address will not be published. Required fields are marked *