SmartphonesStiri

Redmi Note 2 Pro, fotografiat cu cateva zile inainte de lansarea lui pe piata

Xiaomi-Redmi-Note2-Pro (4)

Xiaomi, una din companiile chinezesti producatoare de smartphone a carei ascensiune furtunoase din ultimii ani, a adus in staff-ul sau oameni precum Hugo Barra (fost VP Google). In prezent, compania Xiaomi se pregateste de lansarea unui nou gadget de tip smartphone, Redmi Note 2 Pro, model ce se zvoneste ca va dispune de o carcasa metalica si un design subtire, elegant.

Astazi au aparut pe Internet imagini cu Redmi Note 2 Pro, phabletul ce urmeaza sa fie anuntat saptamana viitoare, pe data de 26 noiembrie, in cadrul unui eveniment ce va avea loc in Beijing, China.

Xiaomi-Redmi-Note2-Pro (1)

Conform zvonurilor, Redmi Note 2 Pro va fi echipat cu un ecran Full HD de 5.5 inci din diagonala, cu procesorul MediaTek Helio X10 (chipset MT6795), 2GB memorie RAM, 16GB spatiu intern de stocare, senzor pentru amprente, camere foto de 5 si 13 megapixeli, o bateire de 3.060 mAh si sitemul de operare Flyme OS, bazat pe versiunea Android Lollipop.

Redmi Note 2 Pro, va fi cel mai probabil un phablet orientat catre segmentul de smartphone-uri accesibile, desi dispune de design premium si caracteristici de nivel mediu.

Vom stii mai multe despre acest Redmi Note 2 Pro saptamana viitoare.

Xiaomi-Redmi-Note2-Pro (3)

Xiaomi-Redmi-Note2-Pro (2)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!