Ecranul primului smartphone cu rezolutie 4K, testat la lumina zilei (video)

Ecranul primului smartphone cu rezolutie 4K

Ecranul primului smartphone cu rezolutie 4K, a fost testat la lumina zilei alaturi de alte cateva smartphone-uri din gama Sony Xperia.

Toamna aceasta Sony a lansat gama de smartphone-uri Xperia Z5, si odata cu ea, producatorul nipon a anuntat si primul smartphone din lume echipat cu ecran 4K, Xperia Z5 Premium. Insa, abia dupa jumatatea acestei luni (noiembrie 2015), telefonul Xperia Z5 Premium a inceput sa isi faca aparitia in comert si numai pe anumite piete cheie de pe glob.

Astfel, in asteptarea poate a celui mai astept smartphone de anul acesta, noi am testat varianta Xperia Z5 cu ecran Full HD, insa, cineva mai norocos, a avut ocazia sa efectueze primele teste pe varianta Premium, pentru a vedea cum se descurca acest panou cu rezolutie 4K in lumina zilei.

Dupa cum puteti observa, nu s-a descurcat rau, insa nu e nici o prea mare diferenta asa cum poate ne-am fi asteptat, dat fiind tehnologia implementata pe acest smartphone de catre producatorul Sony. Rezultatele, as spune ca sunt modeste, nicidecum spectaculoase.

Urmariti testul!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *