HyperX Savage USB Flash Drive, cel mai rapid stick USB

HyperX Savage USB Flash Drive

HyperX Savage USB Flash Drive, cel mai rapid stick USB pana in prezent, anuntat pe piata locala de catre Kingston Technology.

HyperX, divizie a companiei Kingston Technology, liderul mondial independent în produse de memorie, lansează stick-ul HyperX Savage USB Flash drive. USB-ul se alătură gamei de produse HyperX Savage, care include memorii DRAM și SSD-uri, și înlocuiește stick-ul de succes DataTraveler HyperX 3.0.

HyperX Savage USB Flash oferă viteze de transfer excepțional de rapide, de până la 350MB/s – viteză de citire, respectiv 250MB/s – viteză de scriere și este disponibil la capacitățile de stocare de 64GB, 128GB și 256GB. USB-ul 3.1 Gen. 1 (USB 3.0) este ideal pentru utilizatorii care își doresc să aloce cât mai puțin timp transferului de fișiere. HyperX Savage permite stocarea rapidă de fișiere digitale de mari dimensiuni, precum filme, muzică și fotografii hi-res. Stick-ul dispune de un design îndrăzneț, cu o carcasă neagră elegantă și logo-ul HyperX roșu metalizat. Unitatea este compatibilă cu cele mai noi desktop-uri, notebook-uri și console de jocuri, precum PS4 și Xbox One.

  • Kingston HyperX Savage 64GB: 350MB/s read, 180MB/s write
  • Kingston HyperX Savage 128GB: 350MB/s read, 250MB/s write
  • Kingston HyperX Savage 256GB: 350MB/s read, 250MB/s write

HyperX Savage USB Flash dispune de o garanție pe 5 ani, suport tehnic și de fiabilitatea specifică tuturor produselor HyperX.

„Acesta este cea mai rapidă unitate USB Flash din portofoliul nostru, având în același timp performanțele înalte și un design excelent, atribute care o recomandă ca soluția ideală pentru PC-uri și console”, a declarat Gabriel Gîdea, director de dezvoltare Kingston Technology România și Bulgaria.

HyperX este divizia de produse high-end a companiei Kingston Technology, incluzând module de memorie DDR4 și DDR3, unități SSD, memorii de tip USB Flash și accesorii pentru gaming. Cu un target format din gameri, entuziaști de tehnologie si pasionați de overclocking, HyperX este recunoscută în toata lumea pentru calitate, performanță și inovație. HyperX este dedicată susținerii fenomenului de eSports, sponsorizând peste 20 de echipe la nivel global și susținând ca sponsor principal Intel Extreme Masters. Produsele HyperX sunt folosite în sistemele prezente la evenimente precum Brasil Game Show, China Joy, DreamHack, gamescom and PAX.

Specificațiile tehnice ale HyperX Savage USB:

• Viteze de transfer uimitoare: HyperX Savage oferă viteze de transfer foarte mari, de 350MB/s viteza de citire și 250MB/s viteza de scriere (modelul cu capacitate de stocare de 64GB oferă vitezele menționate), oferind economii de timp și acces rapid la fișiere, fără niciun decalaj de performanță. Unitățile cu spațiu de stocare de până la 256GB oferă suficient spațiu pentru a stoca fișiere de mari dimensiuni, inclusiv filme, imagini hi-res, muzică, jocuri și multe altele.
• Funcționalitate USB 3.1 Gen. 1: HyperX Savage este compatibil cu standardul în curs de dezvoltare USB 3.1 Gen. 1, care funcționează cu port-urile USB 3.0 ale noilor notebook-uri si desktop-uri.
• Design nou: Această unitate are un aspect agresiv care se potrivește perfect celor mai recente PC-uri și console. Eleganța carcasei negre este completată de logo-ul roșu metalizat al HyperX.
• Compatibilitate multi-platformă: Unitatea, având ca atribut important versatilitatea, poate fi utilizată pe platforme multiple precum desktop-uri, notebook-uri și console de gaming1, incluzând PS4, PS3, Xbox One și Xbox 360. Datorită designului slim, aceasta se integrează perfect în port-urile USB înguste ale consolelor și permite transferul rapid al pofilelor utilizatorilor.

• Capacitate: 64GB, 128GB, 256GB
• Viteză: USB3.1 Gen. 1 (USB 3.0)
– 64GB: 350MB/s citire, 180MB/s scriere
– 128GB−256GB: 350MB/s citire, 250MB/s scriere
• Dimensiuni: 76.3mm x 23.48mm x 12.17mm
• Temperatura de funcționare: de la 0°C la 60°C
• Temperatura de stocare: de la -20°C la 85°C
• Garanție/Suport: Garanție de 5 ani cu suport tehnic gratuit
• Retrocompatibilitate: USB 3.0 și USB 2.0

1 Comment

    Comenteaza

    Your email address will not be published. Required fields are marked *