TP-Link Touch P5, primul router wireless cu ecran tactil din Romania

TP-Link Touch P5

In cadrul unui eveniment cu presa organizat astazi, 26 noiembrie, in Bucuresti, producatorul de routere TP-Link a anuntat lansarea primului router wireless cu ecran tactil din Romania, a carui setup este foarte usor de realizat chiar si de catre cei care nu au experienta in domeniul networking, facilitand astfel o instalare simpla si rapida cu ajutorul tastaturii virtuale si a butonului home de pe ecran, pentru navigare.

TP-Link Touch P5 folosește procesorul dual-core de 1GHz, care asigură conexiuni de mare viteză, stabile, ideale pentru streaming-ul de clipuri și filme în format 4K, precum și pentru a rula jocuri cu cerințe grafice ridicate, pe dispozitive multiple. Routerul Touch P5 alocă eficient banda necesară pe cele două canale de 2,4GHz (600Mbps) și 5GHz (1300Mbps), pentru a rula fără lag orice aplicație.

“Cu routerul Touch P5 demonstrăm o dată în plus că există loc de inovație în interacțiunea cu dispozitivul, chiar și în domeniul routerelor. Cu ecranul său inovator cu touch și designul modern, dar și cu dotările tehnice de vârf, routerul își câștigă locul în mjlocul ecosistemului de dispozitive din locuință, permițând crearea unei rețele puternice și stabile prin doar câteva atingeri”, a declarat Hermes Song, director general TP-LINK România.

tp-link-touch-6

Având trei antene externe, routerul AC1900 Touch P5 asigură o acoperire wireless extinsă și un semnal puternic, eliminând zonele fără semnal și asigurând conectarea unei game variate de dispozitive din locuință. Tehnologia beamforming încorporată asigură direcționarea semnalului la putere maximă către acele device-uri care au nevoie de semnal, fără a risca pierderea conexiunii prin schimbarea poziției față de router.

TP-Link Touch P5 dispune de patru porturi Ethernet Gigabit pentru conectarea prin fir a PC-urilor, televizoarelor smart și consolelor de joc, dar și de două porturi USB, din care unul 3.0, pentru partajarea de 10 ori mai rapidă a datelor comparativ cu standardul USB 2.0. 

Designul modern, cu linii curbate, permite amplasarea routerului oriunde în locuință, montat pe perete, sau în bibliotecă.

Routerul va fi disponibil în oferta magazinelor de specialitate la preţul recomandat de vânzare de 799 de lei.

Specificaţii TP-LINK Touch P5
Interfaţă4 porturi LAN 10/100/1000Mbps
1 port WAN 10/100/1000Mbps
1 port USB 2.01 Port USB 3.0
ButoaneButon Reset
Buton Alimentare Pornit/Oprit
Alimentare externă12V/3.3A
Dimensiuni (lxLxH)284 x 157 x 52 mm (11.2 x 6.2 x 2.1 in. )
Tip antenă3 antene dual band externe, detașabile
Standarde wirelessIEEE 802.11ac/n/a 5GHzIEEE 802.11b/g/n 2.4GHz + 256QAM
Frecvenţă2.4GHz și 5GHz
Rată de semnal5GHz: Până la 1300Mbps
2.4GHz: Până la 600Mbps
Securitate wirelessCriptare 64/128-bit WEP, WPA/WPA2, WPA-PSK/WPA2-PSK
ProtocoaleSuport pentru IPv4 și IPv6
Partajare USBSuportă Samba (Storage) / Server FTP / Server Media / Print Server
ManagementControlul accesului
Management local
Management de la distanță
Guest Network2.4GHz guest network × 1
5GHz guest network × 1
Conţinut pachetRouter AC1900 Touch P5
3 antene detașabile
Sursă de alimentare externă
CD resurse
Cablu Ethernet
Ghid de instalare rapidă
Cerinţe de sistemWindows 10/8.1/8/7/Vista/XP, Mac OS, NetWare, UNIX sau  Linux

Mai multe informatii gasiti pe site-ul producatorului.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.