StiriTechWearable

Piaggio Wi-Bike, bicicleta electrica inteligenta propusa de italieni

piaggio-wi-bike-electric

Italienii de la Piaggio, au lansat in cadrul International Bicycle Exhibition (EICMA), ce are loc in fiecare an in Milano, noua linie de biciclete electrice inteligente cu pedale – Piaggio Wi-Bike.

Paggio Wi-Bike atat in varianta comfort (clasic), cat si modelul active (sport), sunt echipate cu un motor electric (250 W) si o baterie Li-Ion Samsung de 418 Wh (certificata IP65 – rezistenta la apa) amplasate central pe un cadru metalic (Aluminiu), cu ajutorul carora biciclistul poate urca o panta asistat, in cazul in care panta este prea dificila pentru pedalatul clasic. Viteza maxima atinsa este de 25km/h.

piaggio-wi-bike-gps-electric-assist-9

 

De asemenea, bicicleta dispune de un panou de comanda tactil cu port USB, de GPS tracking, astfel ca in cazul in care bicicleta este furata, ea poate fi localizata prin sistemul satelit integrat pus la dispozitie de catre cei de la Piaggio. Sistemul electric cu care este dotata bicicleta ofera utilizatorului posibilitatea de a-si reincarca bateria gadgeturilor din dotare (smartphone, tableta, etc) in timp ce pedaleaza.

piaggio-wi-bike-gps-electric-assist-7

Atunci cand panoul de comanda este detasat de utilizator, bicicleta devine inutila, deoarece nu mai este functionala.

Utilizatorul de Piaggio Wi-Bike se poate conecta la aceasta bicicleta prin sistem Bluetooth, cu ajutorul unui smartphone si al unei aplicatii, pe care acesta trebuie sa si-o instaleze pe telefon. Aplicatia ii ofera trei moduri de asistenta: Modul pentru oras, modul pentru urcare la deal si modul standard, toate trei avand ca scop diminuarea efortului la pedalat in diferite scenarii. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!