Actualizare Android 6.0 distribuita utilizatorilor de LG G4 in Europa

Actualizare Android 6.0 distribuita utilizatorilor de LG G4

Actualizare Android 6.0 distribuita utilizatorilor de LG G4, dupa cateva saptamani de amanari, din cauza unor probleme intampinate cu software-ul distribuit in prima faza.

De putin timp, LG Electronics a inceput distribuirea celui mai nou firmware update catre utilizatorii de telefoane LG G4, software care contine cea mai noua versiune de Android, Marshmallow, si care va aduce cu ea o serie de modificari la nivel de interfata grafica – LG UX, precum si la nivel de functionalitate.

O serie de posesori de G4 din Europa, au inceput sa semnaleze faptul ca actualizarea Android 6.0 le-a fost oferita de catre LG Electronics, desi ea fusese oprita acum cateva saptamani, din cauza unor probleme intampinate de utilizatorii de G4 din Polonia.

Aceasta actualizare Android 6.0 distribuita utilizatorilor de LG G4, in Romania, ar trebui sa fie disponibila pe modelele achizitionate la liber sau in reteaua Vodafone Romania, insa, daca sunteti posesorul unui astfel de smartphone si ati primit aceasta actualizare de software deja in alta retea telecom, va rugam sa ne semnalati acest lucru printr-un comentariu pe acest articol.

Ati instalat acest nou firmware? Cum se comporta? E totul in regula sau sunt probleme? Asteptam comentariile voastre pe acest subiect.

3 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *