Oferta lunii decembrie RCS RDS, aduce telefoanele Nexus 5X, Lumia 950 si HTC One A9

Oferta lunii decembrie RCS RDS

Oferta lunii decembrie RCS RDS aduce cele mai noi smartphone-uri din piata clientilor care doresc un abonament Digi Mobil iarna aceasta.

Acum ca am intrat in febra sarbatorilor de iarna, operatorii telecom se intrec in oferte care mai de care mai atractive (sau nu), pentru a-si atrage noi clienti, in mod special la abonament 4G.

Astfel, operatorul RCS&RDS si-a actualizat de curand oferta Digi Mobil, care acum include modele de smartphone dintre cele mai noi, o parte dintre ele deja testate de staff-ul Gadget Talk.

Conform site-ului RCS&RDS, de luna aceasta, cei ce doresc sa se aboneze la Digi Mobil, pot achizitiona modelele de smartphone Nexus 5X (primul model cu Android 6.0), HTC One A9 (cel mai nou telefon HTC cu Marshmallow) si chiar Microsoft Lumia 950 (primul model lansat cu Windows 10 Mobile).

Preturile nu sunt foarte atractive, ba chiar am putea spune ca nu se merita sa platesti cash un pret aproape intreg pentru a deveni abonat Digi Mobil, insa, este si o parte atractiva la aceasta oferta. Aceea ca aveti posibilitatea de a achizitiona unul din cele mai noi smartphone-uri din piata in 12 rate, conform ofertei.

Detalii despre noua oferta Digi Mobile si despre terminalele disponibile gasiti pe site-ul operatorului.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *