Intel a prezentat viitorul tehnologiei disponibile in Romania, pe final de an

IMG-20151209-WA0003

In cadrul unui eveniment ce a avut loc in Bucuresti, sub egida “Shaping the future – A Christmas like no other“, compania Intel a prezentat la standurile rezervate presei viitorul tehnologie disponibile in acest moment in oferta de Craciun a magazinelor de specialitate.

“În cadrul showcase-ului de astăzi am prezentat cele mai performante sisteme bazate pe noile procesoare, împreună cu tehnologii și dispozitive revoluționare, care setează viitorul domeniului IT. Majoritatea produselor prezentate se găsesc în oferta de Crăciun”, a declarat Bogdan Georgescu, Channel Account Manager, Intel România și Bulgaria

IMG-20151209-WA0002

La eveniment Intel a prezentat cele mai performante sisteme bazate pe cea de-a sasea generatie de procesorare Intel Core Skylake, laptopuri 2 in 1, tablete, dispozitive wearable, smartphone-uri si placi de dezvoltare. De asemenea, a fost prezentata si tehnologia Intel RealSense, care schimba modul de interactione cu PC Desktop-ul, si tehnologii dedicate segmentului business precum Intel Unite, care ajuta la simplificarea sedintelor de birou.

“Cea de-a șasea generație a gamei de procesoare Intel Core, cea mai performantă de până acum, oferă utilizatorilor posibilitatea de a se bucura de mai multe aplicații în același timp și schimbă modul de interacțiune cu PC-ul prin intermediul ecranelor tactile. Toate acestea au ca rezultat o mai mare libertate pentru utilizatori, care pot folosi PC-urile oricând, indiferent de locul în care se află”, a adaugat Georgescu.

IMG-20151209-WA0001

Gama de produse echipate cu procesoarele Intel Core din generatia a VI-a poti fi gasite in oferta magazinului eMAG. Preturile difera de la brand la brand (Toshiba, Acer, Lenovo, Maguay, Asus).

Comenteaza

Your email address will not be published. Required fields are marked *