Galaxy S7 si Galaxy S7 Plus ar putea arata asa (video)

Galaxy S7 si Galaxy S7 Plus

Se vorbeste despre urmatorul varf de gama al producatorului sud coreean de ceva vreme, insa, abia acum avem o imagine mai clara a posibilului design al lui Galaxy S7 si Galaxy S7 Plus.

In urma scurgerii online a unor presupuse machete Galaxy S7, cineva a creat in CAD o randare video 3D, care ne arata in cateva secunde o prezentare a posibilului model Galaxy S7 Plus. Practic, atat S7, cat si varianta Plus, vor avea un aspect aproape identic, diferentele vor fi facute in mare parte de dimensiunile celor doua modele si de ecran, la fel ca in cazul modelelor din seria Galaxy S6 de anul acesta.

Spre deosebire de modelele Galaxy S6, Galaxy S7 ar putea beneficia de un design cu colturi usor mai rotunjite (daca aceste imagini sunt create dupa adevaratul model pe care il pregateste Samsung). Cat despre specificatiile celor doua modele, se zvoneste, ca S7 va dispune de un ecran QuadHD cu diagonala de 5.1″, in timp ce modelul S7 Plus ar putea sosi cu un ecran de 5.7″ sau 6″ cu rezolutie 4K. Alte specificatii incluse pe cele doua modele, ce urmeaza a fi lansate undeva dupa data de 20 februarie (in apropierea Mobile World Congress 2016), ar fi procesorul Snapdragon 820 alaturi de GPU Adreno 530, 4GB memorie RAM, 32/64/128 GB spatiu intern, Android 6.0 si  o camera foto principala de, probabil, 16MP cu tehnologie BRITECELL.

Materialele utilizate de Samsung la constructia lui Galaxy S7 si Galaxy S7 Plus, sunt similare cu cele de pe modelele premium lansate anul acesta din seria Galaxy S6 si Galaxy Note 5, adica metal si sticla 2.5D curbata.

Ce parere aveti despre acest posibil design al modelelor Galaxy S7 si Galaxy S7 Plus?

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.