Marshmallow distribuit posesorilor de LG G3 din Polonia

Marshmallow distribuit posesorilor de LG G3

Asa cum era de asteptat inca de luna trecuta, conform unui raport dat publicitatii, LG G3 va incepe sa primeasca o actualizare de software care va aduce cel mai bun smartphone din 2014 la versiunea Android 6.0 Marshmallow.

Saptamana aceasta LG Electronics a inceput sa distribuie firmware-ul build V30a, care aduce posesorilor de G3 din Polonia cel putin, cea mai noua versiune de sistem Android.  In prezent, posesorii de LG G4 se bucura de aceasta versiune de Android de mai bine de o luna de zile.

Nu se stie cu exactitate cand va incepe sa fie distribuita aceasta actualizare software utilizatorilor din Romania, insa, daca totul decurge bine in Polonia si nu vor fi raportate probleme, posesorii de LG G3 (D855 – varianta libera de retea) ar putea primi update-ul pana se incheie anul 2015. Dar, cel mai probabil, update-ul va sosi undeva in ianuarie – februarie 2016, inclusiv pe modelele blocate in retelele operatorilor locali.

Daca ati reusit sa va actualizat telefonul G3 in urmatoarele saptamani va asteptam parerile despre noul soft in sectiunea de comentarii.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *