Moto X 4 ar putea arata asa. Prima fotografie si un design care ne place

Motorola a revenit in forta in ultimii 3-4 ani de zile in topul producatorilor de smartphone, multumita seriei Moto si, poate si a faptului ca, compania a fost achizitionata de Google Inc, imediat dupa succesul primei generatii de telefoane Moto.

In prezent, compania este in posesia chinezilor de la Lenovo, care vor ca din 2016 sa contopeasca divizia lor de mobile Lenovo cu Motorola Mobility si sa lanseze telefoane numai sub brandul Motorola.

Moto X 4

Ceea ce vedeti in imaginea de mai sus, ar fi presupusul varf de gama Moto X 4th Gen pentru 2016, si nu putem sa nu remarcam designul mult mai interesant, cel putin din punctul nostru de vedere, cand vine vorba de estetica noului Moto X (daca este intr-adevar un Moto X din generatia a VI-a).

Moto X 4 pare a avea carcasa in intregime realizata din aluminiu anodizat cu colturi usor rotunjite dupa cum se poate observa pe fotografie, iar alaturi de diametrul ceva mai mare al lentilei camerei principale de pe spate si acele orificii sub care se ascunde difuzorul, fac ca acest Motorola sa arate ceva mai interesant.

Voi ce spuneti?

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *