SmartphonesStiri

Specificatiile lui Galaxy A9 scurse online. Ecran de 6″ Full HD si senzor de amprente

Specificatiile lui Galaxy A9

In urma cu aproximativ 2 saptamani Samsung Electronics lansa linia 2016 a seriei Galaxy A, care include modelele: Galaxy A7, Galaxy A5 si Galaxy A3. Pe langa acestea trei, se pare, ca Samsung va mai lansa cel putin un model, despre care se zvoneste ca ar intra pe piata inainte de Craciun sau, daca nu, la inceputul lunii ianuarie (CES2016 suna plauzibil).

Conform unei scurgeri de informatii, Galaxy A9 va beneficia de un ecran Super AMOLED imens, a carui dimensiuni masoara 6″ in diagonala. Ecranul va dispune de rezolutie Full HD, iar telefonul va fi echipat la interior cu procesorul octa-core de 1.8GHz Snapdragon 620, GPU Adreno 510, 3GB memorie RAM, 32GB spatiu de stocare intern, va rula Lollipo din pacate, insa va putea fi actualizat la Marshmallow pana la finele primului trimestru din 2016 si beneficiaza de camere foto de 8, respectiv 13 megapixeli.

galaxy-A9

Specificatiile lui Galaxy A9 mai includ o carcasa realizata din sticla curbata 2.5D (fata/spate) si rama metalica (similar cu ce am vazut pe GNote5), baterie de 4.000 mAh, senzor pentru amprente si conectivitate 4G LTE, si va fi pregatit cu portofelul virtual Samsung Pay, chiar daca inutil in Romania.

Despre pretul lui se stie ca va costa in jurul a 430 de euro, probabil in jur de 2200 lei la noi, atunci cand va intra pe piata.

Asteptam cu interes sa vedem daca Samsung va anunta acest smartphone inainte de Craciun asa cum se zvoneste, sau il va prezenta pentru prima data in luna ianuarie la Consumer Electronics Show la Las Vegas.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!