Telefoanele Lenovo primesc Android 6.0 incepand din martie 2016

Telefoanele Lenovo primesc Android 6.0

Telefoanele Lenovo primesc Android 6.0 abia spre finalul primului trimestru al lui 2016, conform unei surse interne.

Acum ca Lenovo va lasa divizia de smartphone-uri pe mana celor de la Motorola, dupa achizitia companiei americane de la Google, multi dintre posesorii de telefoane Lenovo, probabil, se intreaba cand sau daca vor primi actualizari de software la fel ca si posesorii de smartphone-uri Motorola.  Este cunoscut faptul ca Motorola este printre cele ami serioase companii producatoare de smartphone-uri cand vine vorba de actualizari de software, asta si pentru ca a fost o perioada de timp sub tutela Google Inc. Practic, divizia Motorola Mobility se va contopi cu divizia de smartphone-uri Lenovo, astfel, pe viitor, toate telefoanele lansate de chinezi vor iesi sub denumirea Motorola insa, pana atunci, posesorii de telefoane Lenovo asteapta cu nerabdare un upgrade software. Iata ca, avem si o informatie in acest sens, insa la nivel de zvon.

lenovo-marshmallow

Conform unei fotografii (foto mai sus) realizate in cadrul unui eveniment Lenovo in China, producatorul chinez ar fi dezvaluit ce modele de smartphone Lenovo vor primi actualizari de software la Android 6.0 Marshmalow si cand.

Lenovo K3 Note va fi primul gadget care va face pasul la Marshmallow undeva in luna martie, urmat apoi de Vibe S1 din aprilie sau luna mai si-apoi de Vibe X3 si Lenovo A7000 Plus in luna iulie a anului viitor.

Calendarul acestor actualizari nu este atat de imbucurator pentru posesorii de telefoane Lenovo, insa sa nu uitam ca acesta este doar un zvon si nu un comunicat al oficialilor de la Lenovo, ceea ce inseamna ca si posesorii de A6000, Lenovo S90 Sisely sau Lenovo S60, ar putea vedea un firmware update pe viitor.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
0
Would love your thoughts, please comment.x