Concept design Samsung Galaxy S7 (video)

Concept design Samsung Galaxy S7

In asteptarea unor mult asteptate gadgeturi ca Samsung Galaxy S7, anumiti graficieni, maestrii ai Adobe Ilustrator / Photoshop realizeaza diferite machete, concepte de design din zvonuri, schite sau chiar imagini ale anumitor parti / componente (sasius, rama metalica) ale acestor terminale nelansate pe piata.

Saptamana aceasta avem parte de un nou concept design Samsung Galaxy S7, pe care dupa ce veti urmari videoclipul, cu siguranta, ca veti fi de acord cu noi ca arata foarte realistic. Acest concept design Samsung Galaxy S7 arata foarte bine. Ba chiar, as putea spune ca ne-am dori ca urmatoarea generatie de telefon flagship (varf de gama) Galaxy sa arate asa. Cel putin acelasi lucru il prevedea si zvonurile aparute online in ultimele luni.

Din pacate, acest telefon nu va fi lansat mai repede de Mobile World Congress 2016, ce va avea loc la finalul lunii februarie de anul viitor, insa, pana atunci e posibil sa avem parte de scurgeri de imagini, pe care cu siguranta, ca vi le vom prezenta, atunci cand ele vor fi impartasite in mediul online.

Se zvoneste ca Samsung Galaxy S7 va fie echipat cu un ecra Super AMOLED 2K/4K de 5.1″, cu procesorul Snapdragon 820 si o a doua verisune cu CPU Exynos. Ne mai asteptam la Android 6.0, la o camera foto de 16 sau 20MP cu tehnologie BRITECELL si carcasa din sticla (fata/spate) cu rama metalica.

V-ati dori ca modelul Galaxy S7 sa arate asa?

https://www.youtube.com/watch?v=s9MyqLRczk0

sursa

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.