LG Electronics va lansa la CES2016, o noua linie de monitoare si LG gram

LG Electronics va lansa la CES2016

Dupa cum ati aflat, daca cititi zilnic publicatia noastra, la inceputul lunii ianuarie 2016, are loc prima expozitie internationala anuala de electronice – Consumer Electronics Show la Las Vegas. In cadrul acestui eveniment vor fi prezenti cu standuri majoritatea marilor producatori de gadgeturi, inclusiv sud coreeni de la LG Electronics.

Astfel, acestia au anuntat printr-un comunicat de presa, ca in cadrul CES2016, ei vor lansa o intreaga linie de monitoare UltraWide si modele cu rezolutie 4K dedicate segmentului de gaming / eSports. De asemenea, vor prezenta si laptopul LG gram, alaturi de o serie de PC-uri si alte dispozitive.

Monitorul LG 34UC98 dedicat gamerilor si profesionistilor in media digitala va beneficia de un ecran curbat UltraWide cu diagonala de 34″ si aspect ratio 21:9. In plus, dispune de rezolutie QHD (3.440 x 1440), un panou IPS si port Thunderbolt 2. Cel de-al doilea model, LG 27UD68 vine cu rezolutie Ultra HD (4K) pe un ecran curbat UltraWide cu acelasi tip de panou IPS. Ambele modele dispun de tehnologia Freesync dezvoltata de AMD.

Pentru profesionistii din segmentul de digital media LG Electronics pregateste monitoarele LG 34UM88 cu ecran de 34″ si port Thunderbolt 2, in timp ce modelul de 27″ cu rezolutie 4K, LG 27UD88 va beneficia de conectivitate USB-Type C si presetari ca Rec. 709 si SMPTE-C.

O parte dintre aceste monitoare vor beneficia o rama extrem de subtire (aproape invizibila, se lauda producatorul) si de un picior elegant ArcLine, ce il vom vedea pe modelul de monitor LG 24MP88 Infinity Display

Tot in cadrul CES2016 LG Electronics va expune cel mai usor ultraportabil din lume (*numai 980 de grame), laptopul  LG gram 15 (model 15Z960), care vine cu un panou IPS de 15.6″, intr-un corp ce pare a fi a unui laptop de doar 14″ in diagonala si cu cea de-a sasea generatia de procesor Intel Core Skylake.

O parte din produsele LG Electronics pe 2015 se afla in oferta online a magazinului eMAG, pe care vi-l recomandam pentru seriozitatea cu care isi desfasoara activitatea.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.