Miele CM7500, primul espressor din lume cu functia de detartrare automata disponibil la noi

Miele CM7500

Miele CM7500, acum disponibil pe piata din Romania ca primul espressor din lume cu functie de detartrare automata, denumita Autodescale.

Compania germana producatoare de electrocasnice premium domestice si comercial, Miele, a anuntat disponibilitatea primului espressor din lume – Miele CM7500, cu functia de detartrare automata la fiecare utilizare. Aceasta functie a fost patentata de germani si poarta denumirea Autodescale. Ea creste astfel durata de viata a espressorului prin protectia impotriva depunerilor de calcar, reducandu-se in acest mod si costurile de intretinere. Espressoarele lansate de Miele sub gama CM, sunt construite pentru a prepara nu mai putin de 20 de tipuri de cafea si ceai. Produsele din gama CM au un design minimalist, modern, iar afișajul C Touch intuitiv vine în ajutorul utilizatorului.

„Espressoarele din gama CM sunt ușor de utilizat și se integrează perfect în orice bucătărie, indiferent de mobilier, datorită designului lor minimalist, iar CM7500, vârful de gamă, este cel mai bun și util espressor pe care l-am adus în România în ultimii ani. Ne așteptăm ca noua gamă  să fie foarte bine primită în rândul pasionaților de cafea și de ceaiuri, având în vedere faptul că oferă produse de calitate create pentru a economisi timp și efort”, declară Loredana Butnaru, Director de Vânzări, Miele România.

Espressorul CM7500 este disponibil în showroom-ul Miele din București, dar și la partenerii din țară și face parte din noua gamă CM. Produsele din această gamă sunt concepute pentru a prepara 20 de tipuri de băuturi calde diferite, dintre care 13 sunt sortimente de cafea: Espresso, Coffee, Long Coffee, Latte Macchiato, Cappuccino, Caffé Latte, Ristretto, Long Black, Caffe Americano, Café au Lait, Flat White, Espresso Macchiato și Cappuccino Italiano.

O altă noutate a produselor din această gamă o reprezintă capacitatea de a prepara automat și patru tipuri de ceai: ceai negru, ceai verde, ceai de plante și ceai de fructe – espressoarele aleg automat temperatura optimă de infuzie pentru fiecare tip de ceai în parte. De asemenea, o caracteristică a produselor din noua gamă Miele este și furnizarea apei calde, a laptelui cald și a spumei de lapte.

Espressoarele CM personalizează cafeaua, în funcție de preferințele fiecărui utilizator în parte. Dispun și de o serie de alte caracteristici care vin în ajutorul pasionaților de cafea și ceai cum ar fi OneTouch for Two pentru a prepara două sortimente de cafea în același timp, la o simplă apăsare pe buton. Mai mult ele pot prepara și până la opt pahare de cafea/ceai, această funcție fiind ideală pentru momentele în care aveți un număr mai mare de invitați. Pentru a prepara spuma de lapte perfectă pentru orice băutură, produsele Miele sunt dotate cu funcția Cappuccinatore, în timp ce Double Shot ajută la crearea unui espresso puternic. Inedită este și funcția Cup Senso care are rolul de a detecta înălțimea ceștilor sau a paharelor pentru a poziționa perfect dispersorul.

Miele CM7500 poate fi achizitionat prin magazinul online eMAG, insa stocul este limitat, conform afisarii de pe magazin.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
0
Would love your thoughts, please comment.x