Concept Lumia 850, dezvaluit inainte ca Microsoft sa lanseze telefonul in piata

Concept Lumia 850

In asteptarea lansarii pe piata a smartphone-urilor Microsoft Lumia 850, Lumia 750 si Lumia 650 cu Windows 10 Mobile, un designer talentat a creat cu ajutorul imaginilor scurse deja in presa, un concept Lumia 850 foarte frumos si interesant.

Designer-ul le sugereaza celor de la Microsoft adoptarea unor capace de protectie spate, cu diferite texturi, poate si pentru ca clientii seriei Lumia au inceput sa se plictiseasca de atata plastic, la fel cum fanii Samsung s-au plictisti de acest material in 2014, fortand producatorul sud corean sa se reorienteze catre materiale mai premium, precum metalul si sticla, pe care le vedem la modele din seria Galaxy S6 sau la Note 5.

Microsoft-Lumia-850 (6)

Revenind la acest concept Lumia 850, nu putem decat sa ne bucuram de aceste imagini generate de catre, sa ii spunem, artistul PhoneDesigner, a carui creatii sunt fascinante dupa cum se poate vedea in galeria foto de mai jos.

Despre specificatiile tehnice ale lui Lumia 850 nu se stiu prea multe in acest moment. Se zvoneste ca va beneficia de un ecran IPS 1080p (Full HD) cu diagonala de 5.7″, procesor Snapdragon 617 si acelasi tip de rama metalica ca si seria Lumia 950.

V-ati dori ca modelul de nivel mediu Microsoft, care apare in acest concept Lumia 850, sa arate asa? 

sursa

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.