Huawei P9 ar putea fi anuntat in preajma Mobile World Congress

Huawei P9

Huawei P9 ar putea debuta laMobile World Congress 2016, in Bacerlona, sau imediat dupa acest eveniment.

Huawei a urcat foarte mult in topul producatorilor de gadgeturi de tip smartphone, in ultimii 3-4 ani de zile. Acest lucru se datoreaza calitatii terminalelor produse, a caror performanta si design le ofera atat celor care cauta un dispozitiv de varf, cat si celor cu bugete mai mici, telefoane realizate din materiale de calitate superioara (carcasa din aluminiu), dar in mod in special, aceasta ascensiune i se datoreaza gamei Ascend. Huawei P8 este cel mai nou varf de gama al chinezilor, si nu putem sa nu apreciem calitatea acestui terminal testat vara aceasta.

Pentru 2016, Huawei pregateste modelul de top Huawei P9, despre care au inceput deja sa circule zvonuri care sugereaza ca, compania il va lansa undeva dupa 1 martie sau chiar in cadrul Mobile World Congress 2016, in Barcelona.

An de an, chinezii de la Huawei au impins data lansarii varfului de gama cu o luna de zile. De exemplu, daca Ascend P6 a fost lansat la Londra in luna iunie 2013, Ascend P7 a fost lansat in 2014 la Paris cu o luna mai devreme (Mai), iar anul acesta, P8 a fost anuntat in luna aprilie tot la Londra.

Astfel, aceste zvonuri care sugereaza ca Huawei P9 va fi dezvaluit in luna martie 2016, par a avea o oarecare logica. Ramane sa vedem, daca si Huawei are aceleasi planuri.

Huawei P9 ar putea fi echipat cu un ecran de 5.2″ in diagonala (nu se stie daca rezolutia va fi Full HD sau QuadHD/2K), cu procesorul Kirin 950, la fel ca si Mate 8, 4GB memorie RAM si Android 6.0 (Marshmallow).

Va fi Huawei P9 un smartphone pe care il luati in considerare pentru achizitionare in 2016?

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.