Specificatiile seriei Galaxy S7 din nou printre zvonurile de final de an

Galaxy S7 si Galaxy S7 Plus

Specificatiile seriei Galaxy S7 apar intr-o noua serie de zvonuri publicate pe Internet.

Nu putem incheia anul fara a va oferi cateva informatii despre varfurile de gama pe care Samsung Electronics le va lansa in 2016, mai exact, in preajma Mobile World Congress, expozitie ce va avea loc ca in fiecare an la Barcelona, in Spania.

Astfel, incheiem anul 2015 cu specificatiile seriei Galaxy S7, confirmate pe cai neoficiale de un magazin de accesorii (huse/carcase). Conform sursei GSMArena, site care recent a dat publicitatii niste imagini de presa cu presupuse modele Galaxy S7, dar pe care se vede limpede ca nu sunt decat imagini ale modelelor Galaxy S6, pe care sta scrisa data de 1 martie (data la care Samsung a lansat anul acesta duo-ul Galaxy S6 si S6 Edge), varfurile de gama din 2016 vor avea ecrane cu diagonala dupa cum urmeaza:

Galaxy S7 va fi dotat cu un ecran Super AMOLED de 5.1 inci in diagonala, Galaxy S7 Edge va dispune de un ecran a carui diagonala va masura 5.5 inci, iar Galaxy S7 Edge+ va beneficia de un ecran cu diagonala de 6 inci. Probabil, modelul din urma, va fi disponibil in variante cu ecran curbat pe margini. Inca nu se stie exact daca rezolutia va fi Quad HD sau 4K, insa cu siguranta ca cel putin un model va dispune de rezolutie 4K, avand in vedere ca, Sony a facut deja acest pas de cateva luni bune, iar restul producatorilor nu pot amana la nesfarsit acet trend.

De asemenea, se sugereaza ca aceste modele vor fi echipate cu procesoarele Qualcomm Snapdragon 820 si Exynos 8890, intre 4 si 8GB memorie RAM, Android 6.0, baterie incorporata intr-un design realizat din sticla si metal la fel ca modelele din anul in curs si se vorbeste chiar si despre un scanner pentru citirea retinei.

Pana la marea lansare, asteptata spre finalul lunii februarie 2016, acestea sunt doar o parte din informatiile despre specificatiile seriei Galaxy S7 ce circula pe Internet, insa sub forma de zvon.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.