Proiectul Tango, ar putea aduce pe piata primul telefon Google / Lenovo

proiectul tango

In parteneriat, Google si Lenovo au anuntat la finalul acestui an, ca vor lansa ceva in cadrul CES2016 la Las Vegas. Produsul la care colaboreaza cele doua companii este un dispozitiv mobil si are legatura cu proiectul Tango al celor de la Google.

Penru cei mai putin familiarizati cu proiectul Tango, Google dezvolta o tehnologie noua, care sa ajute telefoanele si tabletele sa isi detectez singure locatia, fara a necesita o conexiune GPS sau una externa.

lenovo-tango

 

Practic, aceasta noua tehnologie dezvoltata prin proiectul Tango, ne va permite sa navigam in interiorul cladirilor (e cunoscut faptul ca semnalul GPS este slab sau aproape inexistent in interiorul cladirilor), sa cartografiem 3D spatiul care ne inconjoara, masurarea acestor spatii, recunoasterea rapida mediului in care ne aflam si va avea si aplicare in realitatea augmentata.

Astept cu interes conferinta de presa programata pentru data de 7 ianuarie 2016, la targul international de tehnologie de la Las Vegas, Consumer Electronics Show. Evenimentul va fi transmis cel mai probabil in direct pe YouTube.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.