Lenovo anunta seria ThinkPad X1, inainte de CES2016

Lenovo anunta seria ThinkPad X1

Producatorul chinez Lenovo nu a mai dorit sa astepte conferinta de presa din cadrul Consumer Electronics Show 2016, care incepe pe data de 6 ianuarie, astfel, Lenovo anunta seria ThinkPad X1 mai devreme, serie ce include tableta X1 cu design bazat pe module si care e echipata cu procesorul Intel Core m7 si tehnologie RealSense. Apoi, este vorba de ThinkPad X1 Yoga, primul gadget din lume cu afisaj OLED (anunta producatorul) si ultrabook-ul ThinkPad X1 Carbon care devine mai subtire si mai usor in 2016.

ThinkPad_X1_Yoga

Lenovo ThinkPad X1 Tablet este primul dispozitiv bazat pe module, pe care compania chineza il lanseaza pe piata.

ThinkPad X1 Carbon ramane cel mai usor si mai subtire ultrabook din lume echipat cu un ecran de 14 inci, dedicat segmentului business.

ThinkPad_X1

Pe langa faptul ca Lenovo anunta seria ThinkPad X1, compania mai lanseaza si o serie de accesorii sub aceeasi gama, care include: un mouse wireless cu functie tactila, o manusa si o pereche de casti de tip dopuri.

Pretul gadgeturlui ThinkPad X1 Tablet este de 899$ si va fi disponibila din februarie, in timp ce modulele ce pot fi atasate acesteia, au un pret dupa cum urmeaza: modulul de productivitate costa 150$ si va fi disponibil odata cu tableta, modulul care adauga un proiector costa 280$, iar modulul pentru imagini 3D costa 150$, cu mentiunea ca ultimele doua vor fi disponibile pe piata abia din luna mai 2016.

Thinkcentre_X

Pe langa seria ThinkPad X1, Lenovo a mai lansat cateva inovatii tehnologice, cum ar fi ThinkCentre X1 AIO (un PC Desktop de tip All-in-One) disponibil la un pret de 1029$ si ThinkVision X1 ce va costa 799$. Ambele modele vor fi disponibile pe piata incepand din luna martie a acestui an.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.