HTC Vive Pre VR prezentat la CES, si e mai usor si functioneaza fara cabluri

HTC Vive Pre VR

HTC Vive Pre dezvaluita la Consumer Electronics Show 2016 in Las Vegas. Un nou look si functionalitate sporita!

Probabil va mai amintiti casca VR prezentata de HTC Romania in numeroase ocazii (Dreamhack la Cluj si in cadrul evenimentului Orange 4U din capitala), casca pentru realitatea virtuala care inca nu este disponibila pe piata, insa dintr-un motiv bine intemeiat.

Taiwanezii de la HTC au lucrat intens la actualizarea acestui dispozitiv, astfel ca nou model HTC Vive Pre, ce va fi lansat pe piata anul acesta arata mai bine, este mai usor si mai confortabil de purtat, deoarece totul se face prin conexiune wireless, adica fara cabluri.

htc-vive-pre

HTC Vive Pre vine cu o camera frontala integrata, pentru a evita accidentele / ciocnirile involuntare in lumea reala, asta in timp ce sunteti cufundati in realitatea virtuala. Practic, acum puteti urmari in timp real ceea ce se afla in calea voastra putand evita cu usurinta mobila din interior sau persoanele din jurul vostru.

Pachetul va include casca VR, senzorii wireless si cele doua sa le spune joystickuri wireless, acum mai usoare in mana si cu functii tactile mutate in partea de jos.

Casca VR de la HTC va fi disponibila dezvoltatorilor software din intreaga lume, comercial cel mai probabil din luna aprilie 2016 incolo. HTC nu a stabilit deocamdata o data oficiala si nici un pret pentru acest gadget.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.