AccesoriiStiriWearable

Huawei Watch Jewel si Watch Elegant anuntate la CES, dedicate femeilor

Huawei Watch Jewel si Watch Elegant

Huawei Watch Jewel si Watch Elegant, smartwatch-urile chinezilor cu design premium si cristale Zwarovski, dedicate femeilor.

In cadrul conferintei de presa incheiate in urma cu aproximativ o ora si jumatate la Las Vegas, producatorul chinez Huawei a dezvaluit o serie de noi gadgeturi printre care si doua smartwatch-uri dedicate de aceasta data femeilor.

Noile smartwatch-uri poarta denumirile Huawei Watch Jewel si Watch Elegant si dispun de curele mai subtiri si un cadran auriu, in timp ce restul specificatiilor raman aceleasi cu cele ale modelului Huawei Watch lansat anul trecut, dar dedicat barbatilor.

Watch Jewel beneficiaza de 68 de cristale Zwarovski Zirconia incrustate in cadranul auriu, care ii confera un plus de stil si eleganta design-ului sau premium alaturi de o sumedenie de fete de ceas disponibile cu sistemul de operare Android Wear. Ecranul AMOLED al celor doua modele dedicate doamnelor si domnisoarelor dispune de doua straturi de sticla din safir, care cresc rezistenta la zgarieturi.

watch-faces-jewel

Modelele Huawei Watch Jewel si Watch Elegant vor fi disponibile in piete cheie de pe glob pana la finele primului trimestru din 2016, la un pret recomandat de 599$, respectiv 499$.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!