Acer TravelMate P648, primul notebook compatibil cu noul standard Wi-Fi 802.11ad

Acer TravelMate P648

O multime de noutati au fost anuntate in ultimele 24 de ore, in cadrul Consumer Electronics Show, expozitia anuala dedicata tehnologiei care are loc in aceste zile la Las Vegas, in Statele Unite. Printre aceste noutati, se numara si Acer TravelMate P648, sau primul notebook compatibil cu noul standard Wi-Fi 802.11ad.

Acer TravelMate P648 este echipat cu procesorul Intel Core de generația a 6-a (nume de cod Skylake), cu tehnologie wireless tri-band 802.11ad, asigurand viteze de transfer de 10 ori mai mare decat 802.11ac, si Thunderbolt 3 pentru transfer de date ultra-rapid. Notebook-ul Acer de 14 inci ruleaza Windows 10 Pro si beneficiaza de un design subtire si este robust, carcasa fiind realizata din carbon si fibra de sticla, iar tastatura este rezistenta la apa.

“Noile TravelMate P648 sunt ușoare, durabile și puternice, construite special pentru oamenii de afaceri mereu în mișcare. Profesioniștii IT îl vor aprecia cu atât mai mult pentru opțiunile de securitate”, a declarat Jerry Kao, președintele diviziei de notebook-uri la Acer Inc.

Noul model de notebook Acer mai vine dotat cu o baterie a carei durata de viata ofera pana la 8 ore de utilizare, vine cu SSD de pana la 512MB (stocare optionala), suport pentru pana la trei display-uri, optiuni extinse de administrare si securitate, iar versiunea de top este echipata cu procesor Intel Core i7 si optiuni vPro, display IPS Full HD si solutie grafica NVIDIA  GeForce 940M.
TravelMate P648_01

Acer TravelMate P648 cantareste 1.7kg si masoara 2.12 cm grosime. Suportul pentru palma si partea de jos a carcasei sunt realizate din magneziu si aluminium pentru a-i spori rezistenta la diferite socuri.

“Noile serii Acer TravelMate P648 furnizează cea mai bună opțiune în materie de design și portabilitate, precum și putere de calcul datorită noii generații Intel Core vPro, conceput pentru angajatul modern. O data în plus Acer demonstrează că înțelege nevoile oamenilor de afaceri, oferind un sistem sofisticat, sigur, ce poate fi gestionat și care oferă performanță și putere”, a declarat Tom Garrison, vicepreședinte și manager general al diviziei Intel Business Client.

Modelul Acer TravelMate P648 va fi disponibil in Europa, inclusiv la noi, din luna aprilie a acestui an, la un pret ce incepe de la 999 Euro, si creste in functie de configuratia aleasa de catre client.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.