Cel mai performant smartphone Huawei, Mate 8, acum disponibil global. Pret si specificatii!

huawei mate 8 disponibil global

Conferinta de presa sustinuta de compania Huawei la Consumer Electronics Show 2016 de la Las Vegas, a adus cateva vesti interesante publicului larg, amator de tehnologie. Printre aceste vesti se numara disponibilitatea modelului de smartphone Nexus 6P la nivel global, inclusiv in Romania, si lansarea unei variante Huawei Watch dedicat doamenlor si domnisoarelor. Dar si faptul ca, poate cel mai performant smartphone din piata in acest moment este acum disponibil in intreaga lume, conform anuntului facut de reprezentantii companiei.

 “Odată cu Huawei Mate 8, am livrat un device care îndeplinește nevoile unui nou stil de business. Datorită acestui smartphone rapid, impecabil construit, utilizatorii pot lucra mai eficient și își pot elibera programul pentru a petrece mai mult timp cu prietenii și familia,” a declarat Kevin Ho, președinte Handset Product Line, Huawei Consumer BG.

Anuntat in Asia la finalul lui noiembrie (2015), Huawei Mate 8 incorporeaza cel mai recent chipset produs intern de compania chineza, Kirin 950, a carui putere de procesare este cu 100% mai performanta ca cea a generatiei anterioare,  cu 125% mai capabil la capitolul GPU (grafica mobila) si de asemenea cu 70% mai eficient din punct de vedere al consumului de energie. Astfel, avand o baterie de 4.000 mAh, Huawei Mate 8 ofera pana la 2 zile de utilizare normala, iar tehnologia de incarcare rapida integrata in acest terminal ofera utilizatorului posibilitatea de-al utiliza o zi intreaga la o incarcare de numai 30 de minute.

Mate 8 ruleaza din fabrica versiunea de Android, Marshmallow 6.0, peste care vine pre-instalata interfata grafica dezvoltata de Huawei, Emotion v4.0.

Noul smartphone Huawei include un cititor de amprente de nouă generație, cu tehnologii îmbunătățite pentru mai multă siguranță, precum senzorul circular de citire a amprentelor care îmbunătățește zona de identificare cu 10%.

Suplimentar, identificarea amprentei are trei nivele de securitate, oferindu-le utilizatorilor mai multă protecție. În plus, noul design al senzorului crește deasemenea viteza de deblocare cu 100%.

Mate 8 menține două standarde de interfață a amprentelor pentru a îmbunătăți experiențele de plată cu smartphone-ul, respectiv standardele Fast Identity Online (FIDO) și Android M.  CPU-ul suportă deasemenea criptarea în timp real, pentru o mai bună protecție a datelor.

Noul model Huawei oferă posibilitatea de a parola cardul microSD din telefon astfel că, dacă telefonul este furat sau pierdut, datele utilizatorului, disponibile pe cardul microSD, nu vor putea fi obținute.

Mate 8 are o cameră foto revoluționară de 16 MP, cu senzor Sony IMX298, și o cameră foto secundară de 8 MP cu un nou algoritm de beauty pentru a putea surprinde selfie-ul perfect.

Huawei Mate 8 integrează tehnologia “Super Hands-Free 3.0” care permite utilizarea hands-free într-o varietate de medii. Fie că utilizatorii se află într-o mașină, într-o sală de conferințe sau la o petrecere aglomerată, aceștia se vor putea bucura de conversații clare, aflându-se până la 3 metri depărtare de telefon.

Cu un mod dedicat reducerii zgomotelor de fundal, Mate 8 face ca teleconferințele să fie mai clare decât înainte, oriunde ar avea loc.

În plus, Mate 8 oferă posibilitatea înregistrării audio omnidirecționale și a redării direcționale. Cele trei microfoane integrate detectează automat sursele sunetelor și înregistrează vocile din toate direcțiile. În timpul redării, utilizatorii pot alege orice direcție a sursei sunetelor, pe care vor să o asculte.

Mate 8 mai oferă un mod de rearanjare a imaginilor, care îndreaptă în mod automat imaginile capturate dintr-un unghi, pentru o vizualizare mai bună.

Mate 8 suportă conectivitate globală și mai multe frecvențe decât orice alt telefon dual-SIM, inclusiv 4 frecvențe 2G, 9 frecvențe 3G și 18 frecvențe 4G  în 217 țări și regiuni, cu 1334 setări ale operatorilor. Această facilitate transformă smartphone-ul Mate 8 în telefonul ideal pentru oamenii de afaceri care călătoresc în întreaga lume.

Toate aceste functii si caracteristici sunt complementate de un corp unibody elegant, completat de un ecran de 6 inci, cu o rată înaltă de contrast.

Cu un raport ecran-carcasa de 83%, telefonul este subțire și compact, fără a face compromisuri în ceea ce privește mărimea diagonalei ecranului. Ecranul curbat din sticlă 2,5D și corpul din aluminiu, utilizat și în industria aerospațială, se îmbină perfect, conferind atât eleganță, cât și utilitate practică telefonului.

Pretul anuntat de producatorul Huawei pentru Mate 8 in varianta de 3GB RAM + 32GB ROM (memorie interna) este de 599 Euro, in timp ce modelul cu 4GB RAM + 64GB ROM are un pret recomandat de 699 Euro (tva inclus).

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.