Samsung lanseaza Gear S2 classic in variante din Aur de 18K si Platinum

Samsung lanseaza Gear S2 classic

Ieri, in miez de noapte (ora Romaniei), Samsung Electronics a sustinut o conferita de presa in cadrul expozitiei anuale – Consumer Electronics Show 2016, de la Las Vegas, care si-a deschis astazi portile publicului larg.

In cadrul acestei conferinte cu presa, Samsung a anuntat ca lanseaza doua noi variante ale lui Gear S2 Classic: un model realizat din aur de 18 karate (Rose Gold) si un model Platinum, pentru a le oferi fanilor acestui brand mai multe posibilitati de exprimare a stilului personal, pastrand acelasi design circular si specificatiile tehnice si functiile software avansate, pe care le-am descoperit impreuna in cadrul evenimentelor Samsung pe final de 2015.

Samsung Gear S2 Classic_1

„În 2015, am stabilit noi standarde în categoria accesoriilor smart cu Gear S2. Am depășit barierele prin lansarea unuia dintre cele mai avansate dispozitive Samsung de până acum,” a declarat Younghee Lee, vicepreședinte executiv Global Marketing, Mobile Communications Business în cadrul Samsung Electronics. „În 2016, vom continua să stabilim noi standarde și să le aduce utilizatorilor dispozitivele pe care aceștia și le doresc.”

Odată cu lansarea lui Gear S2, Samsung a dat startul unor colaborări cu diverși parteneri pentru a le oferi utilizatorilor mai mult confort și o experiență de utilizare intuitivă şi plăcută. Aplicațiile CNN și Bloomberg pentru Gear S2 sunt două dintre cele mai frecvent accesate aplicații. Printre alte funcționalități preferate de utilizatori, se numără diferitele versiuni de interfețe ale smartwatch-ului, dar și aplicațiile eBay, ESPN, Uber și Voxer.

Samsung Gear S2 classic_4

Noul Gear S2 classic va include tehnologia NFC, pentru le permite utilizatorilor să foloseasca serviciul de plății mobile Samsung Pay care va fi disponibil pe smartwatch începând cu anul acesta în SUA.

De asemenea, Samsung va extinde seria de brățări şi interfeţe disponibile, oferindu-le utilizatorilor și mai multe oportunităţi de personalizare pentru smartwatch-ul Gear S2. În plus, pentru producerea unor brățări premium, Samsung a încheiat parteneriate cu designeri precum Colombo,  iar noile interfețe creative și amuzante au fost dezvoltate de artiștii Keith Haring, Jean-Michael Basquiat, Jeremyville și Burton Morris.

Noul Gear S2 classic va fi disponibil în varianta cu carcasă Rose Gold, cu brățară ivoar, de piele naturală, și în varianta cu carcasă Platinum, cu brățară neagră, de piele naturală, începând cu luna februarie.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *