SmartphonesStiri

Huawei a vandut peste 1 milion de telefoane Mate 8, in mai putin de 2 luni

Huawei a vandut peste 1 milion de telefoane Mate 8

In cazul in care nu ati reusit sa urmariti in transmisiune directa pe Internet conferinta de presa a producatorului Huawei de la CES2016, din Las Vegas, o puteti face in reluare prin player-ul atasat acestui articol la final.

In cadrul conferintei de presa, reprezentantii Huawei, au anuntat ca varful lor de gama Huawei Mate 8 este incepand de luna aceasta disponibil la nivel global, smartphone-ul fiind lansat in China in luna noiembrie (2015).

Astfel, clienti din 30 de tari de pe tot globul (din pacate, Romania nu face parte din aceasta lista), vor putea achizitiona elegantul smartphone Mate 8 la un pret care incepe de la 599 Euro pentru modelul cu 3GB RAM si 32GB ROM, respectiv 699 Euro pentru modelul cu 4GB si 64GB ROM.

Seful companiei Yu Chengdong a declarat de curand, pentru presa, ca s-au vandut peste 1 milion de astfel de telefoane de la lansarea pe piata la finalul anului trecut si pana in prezent. In timp ce seful diviziei de smartphone-uri a companiei Huawei, He Gang, a declarat ca au in plan producerea a unui milion de unitati Mate 8, in fiecare luna, acum ca au anuntat disponibilitate lui la nivel global.

In prezent, Huawei se claseaza pe pozitia a treia in clasamentul producatorilor de smartphone, dupa Samsung si Apple, intrecand branduri precum LG, Sony, HTC sau Motorola/Lenovo. Huawei a facut un salt imens pe acest segment de piata in ultimii ani, iar acest lucru se datoreaza in principal atentiei la detalii (feedback-ul clientilor sai in mod special) si a investitiilor realizate de catre compania chineza, pentru ca gadgeturile sale sa aibe un standard foarte ridicat, cand vine vorba de calitatea design-ului si a performantei acestora.

https://www.youtube.com/watch?v=qW28Nus1akc

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!