Google anunta primul smartphone sub proiectul Tango. Este produs de Lenovo!

Google anunta primul smartphone sub proiectul Tango

Inainte de debutul targului expozitional anual de tehnologie de la Las Vegas, CES2016, Google si Lenovo ne informau despre conferinta lor de presa, in cadrul careia se zvonea ca vor anunta un smartphone dedicat proiectului Tango.

Acest lucru s-a intamplat astazi la CES, cand Google in parteneriat cu Lenovo (producatorul smartphone-ului), au anuntat lansarea acestui model ce va fi disponibil dezvoltatorilor interesati de proiectul Tango incepand cu luna martie a acestui an. Pentru cei mai putin familiarizati cu acest proiect, el permite transformarea smartphone-ului intr-o lentila magica, care iti permite sa cataloghezi obiectele din lumea reala in format digital (un fel de cartografiere 3D).

Google accepta pana pe 15 februarie 2016 proiectele dezvoltatorilor creativi. Cele mai interesante astfel de idei, cu aplicabilitate in segmentul de gaming sau al aplicatiilor mobile, vor fi premiate sau chiar finantate de catre Google Inc, unii se vor putea bucura chiar de suport din partea inginerilor companiei.

De asemenea, cele mai apreciate aplicatii si jocuri dezvoltate, vor fi preinstalate pe noul terminal produs de Google in parteneriat cu Lenovo.

sursa

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *