Neffos C5, reprezinta debutul TP-Link pe segmentul de smartphone

tplink-smartphone

Nu, nu e nici o greseala editoriala, ati citit bine. Compania chineza TP-Link, recunoscuta la nivel global pentru echipamentele sale de networking (in special routere), a anuntat in cadrul Consumer Electronics Show 2016 de la Las Vegas, ca lanseaza primele sale smartphone-uri cu sistemul de operare Android.

Astfel, incepand de anul acesta, TP-Link anunta oficial ca intra pe segmentul de smartphone odata cu lansarea gamei de telefoane Neffos C5 care include modelele Neffos C5, Neffos C5 Max si Neffos C5L. Niciunul din cele trei modele anuntate de TP-Link, nu dispun de specificatii impresionante, ci, dimpotriva avem parte de trei modele care se adreseaza clientilor de pe segmentul entry-level si accesibil ca pret.

“Neffos reprezinta un nou inceput pentru TP-Link, care se angajeaza sa ofere un plus de lifestyle viitorilor sai clienti si speram ca odata cu feedback-ul acestora, sa putem imbunatati in timp aceasta gama”, a declarat Justin Tu, vicepresedinte TP-Link.

Screenshot (75)

Neffos C5 este echipat cu un procesor quad-core pe 64-bit, cu 16GB memorie interna si 2GB memorie RAM. De asemenea, acest model vine cu ceea ce TP-Link denumeste o ‘Super Camera’ cu mod inteligent si 30 de filtre pentru fotografiere.

a

Modelul Neffos C5 Max vine cu un ecran Full HD IPS de 5.5 inci in diagonala, dispune de o camera principala de 13MP cu Autofocus si unghi larg F2.0, iar frontal vine echipat cu o camera de 5MP

Cel mai slab echipat model este Neffos C5L, care dispune de doar 1GB memorie RAM, 8GB spatiu de stocare interna, slot microSD inclus si camere foto de 2 si 8MP.

 

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *