Prototip Nokia cu Android si carcasa metalica?

Dupa cum bine stiti, finlandezii de la Nokia au vandut mare parte din afacerea lor catre Microsoft, avand chiar si un embargo conform contractului incheiat cu gigantul american, contract prin care Nokia Technologies (ce a mai ramas din companie finlandezilor) nu are dreptul sa comercializeze telefoane mobile, decat abia spre finalul lui 2016, atunci cand expira clauza contractuala. Dar asta nu inseamna ca finlandezii nu pot lucra la o noua linie de telefoane inteligente cu, probabil, sistemul de operare mobil – Android.

Astazi a fost data publicitatii o fotografie in care apare un presupus prototip Nokia cu Android si carcasa metalica. Telefonul, dupa cum se poate observa pe imagine, searam destul de mult cu seria HTC One si iPhone-ul celor de la Apple, avand acele dungi (antene radio) dea latul gadgetului.

prototip nokia cu android

Desigur, ca nu e o informatie oficiala, insa, e o semi-confirmare a faptului ca Nokia nu sta degeaba, ci, munceste din greu la dezvoltarea de smartphone-uri, ca spre finalul lui 2016, sa fie pregatita de intrarea pe acest segment de piata.

Astfel de fotografii dau frau liber imaginatiei fanilor Nokia, aprinzand in acelasi timp in ei speranta, ca intr-o buna zi, vom revedea acest brand acolo unde ii este locul, adica in topul celor mai buni proucatori de smartphone.

Ce spuneti de un astfel de smartphone, de la finlandezii care ne bucurau cu cele mai bune telefoane de pe piata in urma cu multi ani.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.