Design modular pentru LG G5 si o noua pozitionare a butoanelor

Design modular pentru LG G5

Design modular pentru LG G5, care aduce o serie de modificari viitorului smartphone, si usor diferit de ceea ce am vazut pana in prezent pe piata.

Acum ca LG Electronics a dezvaluit faptul ca va sustine o conferinta cu presa in Barcelona, pe data de 21 februarie, adica cu o zi inainte de debutul celui mai mare targ expozitional gobal de telefonie mobila – Mobile World Congress 2016, fanii brandului sud coreean nu pot decat sa fie entuziasmati la auzul acestei stiri.

Conform unei surse care ar fi vazut un prototip LG G5 si a lui Matt Kim (concept designer), varful de gama al celor de la LG pe 2016, ar putea beneficia de un design modular. Imaginea pe care o vedeti mai sus este generata de designerul Matt Kim dupa indicatiile oferite de o sursa care ar fi avut acces la smartphone-ul G5.

Aceasta sursa spune ca telefonul va beneficia de o caracteristica de design modular, bateria putand fii detasata prin partea inferioara a telefonului. Ceea ce inseamna ca, mai multe componente vor dispune de pini conectori. Probabil, portul USB, difuzorul si microfonul pentru apelurile telefonice, vor dispune de astfel de pini, pentru ca bateria sa poate fi scoasa.

g5-modular

De asemenea, butoanele Power si cele de Volum sunt mutate in partea laterala a noului smartphone, pe spate ramanand doar camera foto cu blitul si senzorul pentru amprente. Astfel, faimoasa caracteristica supranumita de producator “Rear-key,” dispare pe noua generatie de flagship (varf de gama).

Despre specificatiile lui LG G5, se zvoneste, ca va fi echipat cu un ecran Quad HD de 5.3″ sau in jurul acestei dimensiuni, cu procesorul Snapdragon 820 si o camera foto principala cu senzor de 16MP.

E de asteptat ca LG sa lanseze modelul G5 in cadrul evenimentului programat pentru Joi, 21 februarie 2016, in Barcelona.

sursa

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
0
Would love your thoughts, please comment.x