Latitude 12 Rugged, tableta Dell construita pentru a fi utilizata in conditii dure, acum disponibila in Romania

IMG-20160114-WA0009

Dell Romania a anuntat in cadrul unui eveniment cu presa ce a avut loc astazi in Bucuresti si la care am fost si noi prezenti, tableta Latitude 12 Rugged cu Windows 10. Aceasta tableta a fost proiectata pentru utilizatorii mobili care au nevoie de performanta si fiabilitate in cele mai dure conditii de lucru. Gadgetul beneficiaza de rezistenta la apa, nisip, praf, caderi de la peste un metru inaltime si chiar si la temperaturi extreme, conform producatorului.

“Dispozitivele tip rugged de la Dell sunt critice pentru multe domenii, printre care se numără forţele armate, sistemele de intervenţii de urgenţă, siguranţa publică, mediile grele de producţie, zona de cercetare ştiinţifică şi chiar cea de aventură în aer liber. Este foarte important ca dispozitivele Latitude Rugged de la Dell să furnizeze putere superioară de procesare şi capabilităţi de mobilitate de care toţi utilizatorii din astfel de domenii au nevoie pentru a-şi îndeplini sarcinile”, a declarat Drew Moore, director executiv şi general manager, Rugged Mobility Products, Dell.

De asemenea, Dell Latitude 12 Rugged vine echipata cu sistemul de operare Windows 10, cu securitate sporita, gestiune facila si fiabilitate sporita, caracteristici emblematice gamei Dell Latitude. Astfel, modelul de tableta Latitude 12 Rugged vine in completarea gamei deja disponibile in Romania de notebook-uri: Latitude 12 Rugged Extreme (model convertibil), Latitude 14 Rugged Extreme si Latitude 14 Rugged.

IMG-20160114-WA0007

Pe lângă faptul că permite utilizatorilor să fie şi mai mobili indiferent de condiţiile de lucru, tableta dispune de o interfaţă durabilă de andocare pentru extindere modulară a componentelor în funcţie de nevoi şi de capacitatea de a se cupla la sisteme extinse care includ doc de birou, doc de vehicol şi tastatură. Coperta de tastatură full-size opţională pentru această tabletă dispune de lumină din spate RGB personalizabilă şi de un rating IP-65 în scop de protecţie contra pătrunderii apei şi prafului.

“Indiferent că e vorba de primul sosit la locul unei urgenţe sau de un aventurier care se caţără pentru prima dată pe un pisc înalt de munte, tableta Latitude 12 Rugged de la Dell este construită pentru a furniza performanţele de care este nevoie, unde este nevoie de ele, fără a mai exista preocuparea legată de obstacolele pe care le-ar putea prezenta mediul,” a mai adaugat Drew More.

Tableta Dell Latitude 12 Rugged este echipata cu un ecran IPS de 11.6″ in diagonala ce dispune de rezolutie 1366 x 768 pixeli, ecranul putand fii accesat chiar si cu manusi de lucru pe maini; vine cu un procesorul Intel Core M-5Y10c, 4GB memorie RAM, 128GB SSD, cu porturi USB 3.0, micro serial, micro HDMI, microSD card reader, stereo audio combo jack, toate acoperite si protejate de tehnologia HZO. Optional mai puteti adauga la aceasta tableta o tastatura de tip coperta (pe post de husa), kickstand, maner, curea pentru a fi prinsa pe umar sau pe mana, stylus activ, hub pentru a extinde numarul porturile USB 3.0 si Ethernet, cititor de cod de bare magnetic si o statie de andocare a tabletei pentru incarcare si fixare pe suprafete plane.

Pretul recomandat de producator este de $1.800 si se adreseaza clientilor business in general. 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
0
Would love your thoughts, please comment.x