P5 Pro, anuntat ca cel mai accesibil telefon 4G de la Allview

P5 Pro

Allview anunta lansarea unui nou smartphone 4G dual SIM, P5 Pro, telefon care ruleaza Android 5.1 Lollipop si este compatibil cu toate retelele de telefonie din Romania.

P5 PRO este un smartphone Dual SIM care aduce beneficiile conectivitatii 4G mai aproape de utilizatorii cu bugete limitate, care se pot bucura astfel de viteze de download de pana la 150Mbps. Este un terminal potrivit pentru activitatile de zi cu zi, dar si pentru divertisment, fiind compatibil cu toate retelele 4G ale operatorilor locali de telefonie”, a declarat Lucian Peticila, General Manager Allview.

Noul model Allview p5 Pro este echipat cu un procesor quad-core, cu 1GB memorie RAM, un ecran IPS LCD a carui diagonala masoara 4.5 inci, dispune de 8GB spatiu pentru stocare fisiere si slot microSD care suporta carduri de pana la 128GB. Telefonul are un design compact si este usor de utilizat cu o singura mana, datorita dimensiunilor si a greutatii sale reduse.

De asemenea, telefonul este dotat cu o camera foto principala de 5MP cu autofocus si blit LED si dispune de functii menite sa imbunatateasca fotografiile: HDR, infrumusetare fata sau fotografiere la semnul pacii. Mai mult, imaginile pot fi decupate sau editate direct pe telefon pentru a obtine efectele dorite.

Allview P5 Pro poate fi achizitionat la precomanda din 15 ianuarie la pretul de 499 lei, cu livrarile anuntate de producator pentru data de 11 februarie.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *