Concept design futurist Samsung Galaxy S7 (Video)

Concept design futurist Samsung Galaxy S7

In anticiparea marii lansari de la finalul lunii februarie, atunci cand Samsung Electronics va sustine o conferinta de presa in cadrul Mobile World Congress 2016, ce va avea loc ca in fiecare an la Barcelona, cei de la Curved Labs au publicat pe contul lor de YouTube un concept design futurist Samsung Galaxy S7, care ne arata ceea ce si-ar dori acestia de la urmatorul varf de gama al producatorului sud coreean.

Desi titlul clipului face referire la Galaxy S7, ceea ce vedem in acest videoclip concept design futurist Samsung Galaxy S7, este de fapt un S7 Edge, dar cu margini curbate atat pe laterale, cat si in partea inferioara.

s7-edge

Daca sunteti unul dintre cei care citesc zilnic stirile Gadget Talk, atunci ati aflat deja ca Samsung pregateste lansarea a cel putin trei modele de smartphone la MWC2016: Galaxy S7, S7 Edge si S7 Edge+ (Plus). Se pare ca Samsung nu va mai astepta finalul verii 2016, pentru a anunta modelul ‘Plus’, asa cum a facut-o anul trecut, ci, va lansa toate cele trei modele simultan.

Ce spuneti de acest concept design futurist Samsung Galaxy S7? V-ati dori ca noul smarthone premium de la Samsung sa arate in acest fel?

 

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.