P8 Energy mini, intregeste gama telefoanelor Allview, cu baterie de lunga durata

P8 Energy Mini

Allview a anuntat astazi lansarea unui nou smartphone sub gama Enery, este vorba despre modelul P8 Energy Mini, o varianta mai mica in dimensiuni a modelului varf de gama.

P8 Energy mini este echipat cu o baterie de 4,000 mAh (funcite de Powerbank si mod de salvare energie) care ofera pana la 25 de ore de discutii telefonice continue. Telefonul este dotat cu un ecran IPS cu tehnologie Dragontrail de 5″ in diagonala si dispune de rezolutie 1.280 x 720 pixeli si sunet Digital True Surround.

p8_energy_mini_gold_spate

De asemenea, P8 Energy mini mai vine cu un procesor quad-core de 1.3GHz, accelerator grafic Mali-400, cu 2GB memorie RAM, 16GB ROM (spatiu intern de stocare fisiere) ce poate fi extins cu pana la 128GB prin conectarea unui microSD card, ruleaza Android 5.1 Lollipop si beneficiaza de 2 camere foto: principala de 8MP cu Autofocus si captare video 1080p si una frontala de 5MP pentru selfies.

Allview accepta precomenzi pentru modelul P8 Energy mini, iar livrarile lui incep pe data de 28 ianuarie 2016. Pretul acestui smartphone este de 799 lei si e disponibil in variante pe argintiu, alb si auriu.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.