Doua telefoane Nokia neidentificate, apar intr-o galerie foto. Cum vi se par?

Doua telefoane Nokia neidentificate

Posibilitatea ca Nokia Technologies (sau mai bine spus, ce a mai ramas din compania mama vanduta catre Microsoft pentru fabuloasa suma de 5.44 miliarde de euro) sa revina pe segmentul de piata al gadgeturilor (smartphone, tablete) este destul de mare. Practic, finandezii, nu au altceva de facut decat sa astepte sa le expire clauza contractuala conform careia, nu au dreptul sa produca telefoane pana spre finalul lui 2016.

De ce spunem ca probabilitatea este mare? Pentru ca, in ultimul an, au aparut tot felul de imagini cu diferite prototipuri de telefoane cu emblema Nokia, care rulau se pare sistemul de operea Android. Nokia facuse pasul catre sistemul de operare Android, inca dinainte ca Microsoft sa cumpere mare parte din compania finlandeza.

nokia4

Astazi va atragem atentia cu o serie de fotografii in care apar doua presupuse smartphone-uri Nokia, modelul de culoare gri fiind zarit si in trecut intr-o fotografie.

Conform sursei acestor imagini, pretul pentru modelul gri ar putea fi unul excelent pentru pietele emergente. Telefonul va avea un pret mai mic de 100 de euro. Singura problema este data la care aceste smartphone-uri Nokia vor intra pe piata.

nokia2

V-ati dori ca Nokia sa revina pe acest segment de piata? Veti fi interesati de achizitionarea unui astfel de smartphone?

nokia

nokia5

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.