HTC Desire T7, primele informatii tehnice! Tableta sau phablet de 6.9″?

HTC Desire T7

Dupa redebutul companiei pe segmentul de piata al tabletelor, odata cu lansarea pe piata a modelului Nexus 9, HTC pare sa fi prins din nou pofta de a lansa tablete dupa o perioada de cativa ani in care nu a produs niciun model, taiwanezii considerand aceasta nisa a tabletelor neprofitabila.

Intre timp, un terminal echipat cu ecran HD de 7″ in diagonala, a aparut zilele acestea pe site-ul specializat in teste de benchmark grafic – GFX Bench. Conform listarii de pe site, ar putea fi vorba de modelul HTC Desire T7, un dispozitiv low-cost (ieftin), daca e sa luam ca reper chipsetul Spreadtrum SC8830, care echipeaza acest gadget.

Restul specificatiilor dezvaluite de GFX Bench sunt: un procesor quad-core de 1.3GHz, sistemul de operare Android 5.0, 1GB memorie RAM, 16GB spatiu intern pentru stocare date, acceleratorul grafic mobil Mali-400 MP2 si doua camere foto de 5MP fiecare. In plus, e posibil, ca aceasta tableta sa ofere si un slot dedicat pentru SIM-uri 3G.

HTC Desire T7 (inca nu a fost confirmata denumirea finala a acestui terminal) ar putea fi anuntat pana in Mobile World Congress sau chiar in cadrul acestui eveniment.

source

1 Comment

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată.