HTC Desire T7, primele informatii tehnice! Tableta sau phablet de 6.9″?

Gadget Talk Youtube

HTC Desire T7

Dupa redebutul companiei pe segmentul de piata al tabletelor, odata cu lansarea pe piata a modelului Nexus 9, HTC pare sa fi prins din nou pofta de a lansa tablete dupa o perioada de cativa ani in care nu a produs niciun model, taiwanezii considerand aceasta nisa a tabletelor neprofitabila.

Intre timp, un terminal echipat cu ecran HD de 7″ in diagonala, a aparut zilele acestea pe site-ul specializat in teste de benchmark grafic – GFX Bench. Conform listarii de pe site, ar putea fi vorba de modelul HTC Desire T7, un dispozitiv low-cost (ieftin), daca e sa luam ca reper chipsetul Spreadtrum SC8830, care echipeaza acest gadget.

Restul specificatiilor dezvaluite de GFX Bench sunt: un procesor quad-core de 1.3GHz, sistemul de operare Android 5.0, 1GB memorie RAM, 16GB spatiu intern pentru stocare date, acceleratorul grafic mobil Mali-400 MP2 si doua camere foto de 5MP fiecare. In plus, e posibil, ca aceasta tableta sa ofere si un slot dedicat pentru SIM-uri 3G.

HTC Desire T7 (inca nu a fost confirmata denumirea finala a acestui terminal) ar putea fi anuntat pana in Mobile World Congress sau chiar in cadrul acestui eveniment.

source

1 Comment

  1. Vlad

    January 26, 2016 at 11:56 am

    Specificatiile din pacate sunt foarte slabe. Eu unul astept de multa vreme o tableta HTC de 7 inch super performanta cu difuzoare stereo frontale BoomSound. Inca nu cazul:(
    Avand in vedere cat de rau o duce HTC, sansele ca un astfel de gadget sa apara sunt foarte slabe. O sa trebuiasca sa ne multumim cu flagship-ul One M10.

Comenteaza

Your email address will not be published. Required fields are marked *