Huawei anunta evenimentul cu presa de pe 21 februarie [MWC 2016 – Barcelona]

Huawei anunta evenimentul cu presa

Mobile World Congress este considerata cea mai mare scena a industriei de telefonie mobila la nivel global, si este locul (Barcelona) unde anual se strang cei mai importanti producatori de astfel de gadgeturi, pentru a-si expune cele mai recent inovatii in tehnologie. Deobicei, aici sunt prezentate cele mai importante produse pe anul in curs, iar producatorul chinez Huawei, va fi unul din punctele de atractie ale expozitiei din Spania, deoarece, se zvoneste, ca acesta va lansa 4 telefoane premium sub gama Huawei P9.

Astazi, de dimineata, Huawei a trimis invitatii presei la evenimentul pe care compania il va sustine in cadrul MWC 2016, pe data de 21 februarie, invitatie insotita de un mesaj care spune cam asa:

“Veniti sa vedeti cum Huawei continua sa indeplineasca cererea pietei in materie de inovatie mobila,” facand referire la un smartphone ce va fi disponibil global.

Ne indoim ca, in cadrul acestui eveniment, producatorul asiatic va lansa a doua generatie de Huawei Watch, avand in vedere ca in urma cu mai putin de o luna, la CES 2016, a anuntat alte doua modele dedicate doamnelor si domnisoarelor, alaturi de phabletul Mate 8. In schimb, daca zvonurile care sugerau ca Huawei a mutat data lansarii varfului sau de gama, pentru a fi dezvaluit la MWC, atunci P9 este smartphone-ul la care compania face referire in invitatia trimisa presei de specialitate si nu poate decat sa ne bucure acest lucru.

Se zvoneste, ca flagship-ul P9 va fi echipat cu un ecran AMOLED de 5.2″ in diagonala, cu rezolutie Quad HD (2.560 x 1.440), posibil, tehnologie sensibila la apasare (un fel de 3D Touch pe iPhone), apoi se aude ca va fi echipat cu 4 sau 6GB memorie RAM, o camera foto de 13MP, sistemul de operare Android 6.0, versiunea Marshmallow, si o versiune noua a interfetei Emotion UI.

Pe langa modelul emblema al acestei game, se mai aud ecouri despre un P9 Lite si P9 Max, plus un al patrulea model, care sa completeze aceasta serie in 2016.

Credeti ca Huawei P9 ar putea primii laurii pentru cel mai bun smartphone in 2016?

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *