Samsung ne tachineaza cu lansarea lui Galaxy S7 (21 februarie)

Samsung ne tachineaza cu lansarea lui Galaxy S7

Samsung ne tachineaza cu lansarea lui Galaxy S7, intr-un videoclip care sugereaza ca noul Galaxy va fi lansat pe 21 februarie, prin intermediul realitatii virtuale.

Daca pana acum, toate informatiile referitoare la urmatoarele telefoane din gama Galaxy S erau doar la nivel de zvon, fie si din surse credibile, iata ca, Duminica, 31 ianuarie, Samsung Electronics a publicat pe canalul sau de pe YouTube un trailer care anunta evenimentul de lansare cu presa de pe data de 21 februarie 2016, de la Barcelona.

Trailerul  publicat in weekend anunta lansarea lui #theNextGalaxy (Galaxy S7, S7 Edge), clip care ne trimite in acelasi timp catre casca de realitatea virtuala a producatorului sud coreean, ce functioneaza numai cu ajutorul unui smartphone, iar acesta nu poate fi decat noul S7, nu-i asa?

Se zvoneste ca Samsung va incepe comercializarea noilor modele Galaxy S undeva dupa data de 10 martie, atat in Europa, cat si in Statele Unite.

https://www.youtube.com/watch?v=3g3O94WALV8

Recent au fost date publicitatii doua imagini de presa dintr-o sursa destul de sigura, care sugereaza ca design-ul telefoanelor nu va fi foarte diferit de cel al modelelor din 2015 – seria Galaxy S6.

Evenimentul va fi cel mai probabil transmis in direct din Barcelona via YouTube si in realitate virtuala.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.