Xiaomi Mi 5 va fi lansat cu Android 6.0 si Windows 10

Xiaomi Mi 5

Xiaomi este un brand relativ nou pe acest segment de piata, insa, in ultimii 2 – 3 ani de zile, au facut pasi importanti pe aceasta nisa, angajand in staff oameni precum Hugo Barra (fost VP Google Android) si construind tablete si smartphone-uri vandute in zeci de milioane de exemplare, castigandu-si astfel renumele de “Apple-ul” Chinei.

In prezent, compania chineza se pregateste de lansarea varfului sau de gama – Xiaomi Mi 5, smartphone ce se zvoneste ca va fi lansat pe piata pana la finele acestei luni, atat cu sistemul de operare Android (Marshmallow), cat si cu Windows 10 Mobile, producatorul incheiand deja un parteneriat cu Microsoft. Astfel, Xiaomi Mi 5 ar fi al treilea gadget care apare pe piata ruland sistemul Windows 10, dupa Mi Pad 2 si Mi 4, anul trecut.

Xiaomi Mi 5 va beneficia, se pare, de un ecran IPS cu rezolutie Full HD, de cel mai puternic procesor dezvoltat de Qualcomm, Snapdragon 820, doua sloturi SIM, 4G LTE si conectivitate NFC.

Unii dintre voi se vor intreba, de ce, ne-ar interesa acest smartphone? Ei bine, deoarece, in ultimii doi ani de zile, telefoanele companiei Xiaomi au inceput sa apara si pe piata noastra, aduse pe canale neoficiale de anumite magazine de retail. Telefoanele au o calitate destul de buna, iar pretul este si el mai avantajos, daca e sa il comparam cu cel al altor branduri. In plus, Xiaomi si-a anuntat recent intrarea oficiala pe piata europeana.

Asteptam cu interes lansarea telefonului Xiaomi Mi 5, pentru afla caracteristicile complete ale acestui smartphone.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *